Eerlijk over 5G


Gezondheid

Vind je het ook belangrijk dat er ‘duurzaam’ wordt omgesprongen met onze gezondheid? Er wordt geadviseerd: Bewegen, gezond eten, goed slapen, een goed leven. Dit hoor je heel vaak.

Hoe zit dat nu met stralingsbelasting? Door de snelle ontwikkeling van digitale technologie is er een exponentieel stijgend stralingsniveau en worden wij steeds meer en vaker belast met Elektromagnetische Velden (EMV). Soms ontdek je door toeval dat je hier gevoelig voor bent, want je hoort, ziet en proeft ze niet. Daarom denken we dat het geen probleem voor onze gezondheid is. Helaas. De werkelijkheid is anders!

Een steeds groter aantal mensen wordt gevoelig voor EMV en ervaart ernstige klachten. Elektrosensitieven (EHS-ers) zijn (over)gevoelig voor EMV. Daarnaast zijn er mensen die gezondheidsklachten opbouwen op langere termijn.

Er zijn steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die een relatie leggen tussen gezondheidsklachten en de blootstelling aan EMV. De belasting door EMV is namelijk een belangrijke gezondheid ondermijnende factor die veel van bijvoorbeeld het immuunsysteem vraagt. Daarom maken veel mensen maken zich zorgen over de gezondheidseffecten van de toenemende stralingsbelasting. Maar, gelukkig, de klachten verminderen of verdwijnen in een omgeving die arm is aan elektromagnetische velden.

Ondemocratisch

We gaan als dit door gaat, tegen onze wil bestraald worden van de wieg tot het graf! En dat mag niet!

Asbest DDT, Chroom 6 en een hele waslijst aan substanties zijn ook ingevoerd tegen beter weten in. Een aantal 100% veilige E-nummers zijn na een paar jaar ook verboden, omdat ze giftig bleken te zijn. Bij een pil heb je een keuze of je hem inmeet, 5G kun je niet ontwijken. Dus al je gevoelig wordt......

Dat is onethisch en ondemocratisch!